Jag hade tänkt skriva på bloggen ca en gång i veckan, men det kan bli svårt att hinna med så skriver när jag har tid.
Dagen när vi skulle till bröllopet åkte vi till HEB där de hade deras Holiday sample day. De hade alltså provsmakningsstationer över hela butiken. Jag smakade långt från allt, men några olika sorters kött, potatismos, pumpapaj, ost, frukt, korv, äppelcider, rån (sånna som man har i glass. De runda, fyllda med vaniljkräm) och chokladtårta. Vi hittade också en station där man kunde testa en hover-ball, och en där man kunde ta kort med tomten.
 


Vi åkte till bröllopet och kollade på hela ceremonin, vi satt på första raden eftersom "vi" var familj. De hade tänkt att ha ceremonin utomhus men vädret var inte lika bra som planerat, då temperaturen var runt 0 grader Celsius och det duggregnade.
Efter det gick vi till ett annat rum och typ umgicks. Jag och Sarah träffade Katie, som är vår väldigt bra vän från skolan, och vars farmor tydligen kände någon i brudens familj. Jag blev återigen introducerad till en massa släktingar som jag inte kommer ihåg. Efter det gick vi till salen där vi skulle äta (och dansa för den delen) och hittade ett bord. Efter en stund så gick vi och tog mat... Och det var väldigt gott, enligt mig i alla fall. Vi fick tortillas med någon slags kyckling eller kött-röra. Sedan fanns det räkor med grits, scallops (musslor antar jag?) och sedan hade de också vanligt kött med massa grönsaker.
Efter vi ätit så började alla dansa till, gissa- countrymusik. Sedan skar de upp tårtorna (en riktig bröllopstårta, och en tårta som såg ut som ett berg, med massa grön glasyr, så alla gick runt med munnen grön resten av kvällen)
På söndagen åkte jag och Sarah till Jumpstreet, där de hade en skumgummigrop, trampoliner, en labyrint och en mekanisk tjur. På kvällen så bakade vi Brownies, från en browniemix (lata amerikanare XD)
 
 
 

På måndagen åkte vi hem från Austin, och åkte förbi The Capitol som var ganska coolt.
På tisdagen hade vi skola som vanligt, och sedan rehearsal. Efter det så åkte vi till Gabby och Blake's visitation. För er som fortfarande inte vet så var det en bilkrasch för ett tag sedan, där de två dog. Hela skolan var där för visitation, och i princip alla grät.
 

På onsdagen var alla som ville excused från skolan, för att gå på deras begravningar. Så vi gick på dem, och efteråt skulle vi tillbaks till skolan för rehearsal, men den var inställd så vi åkte direkt till Moody istället.
Fredagen var ganska chill, sista dagen innan lovet och allt. På kvällen kom killarna ner igen, och vi skulle gå på rooftop party, men det var bara några få freshmans där så vi åkte till Whataburger istället, och sedan promenerade vi på stranden, och sedan gick vi till San Luis hotell.
På lördagen åkte vi upp till Bayou vista för att hälsa på dem, och sedan till deras kompis Daniel. Dagen efter åkte vi återigen till San Luis hotell, och den här gången badade vi i deras pool i några timmar.
Eftersom det var lov så åkte vi till Kemah Boardwalk, som är ett nöjesfält en bit bort.

Skriver nästa gång jag har tid
Alma
 
Börjar bli en vana att skriva de här inläggen mitt i natten...
Fick ett paket hemifrån förra veckan, med godis från Sverige, och några presenter till värdfamiljen. Nu ska jag få alla att testa Djungelvrål och filma deras reaktioner!
Vi har börjat med att blocka i musikalen, alltså gå igenom varje scen, vart man går in, hur vi går in, vart man ska stå, hur man ska vara vänd, vart man ska titta, hur vi ska prata osv. Att spela min karaktär är ganska svårt, men hoppas det går bra.
 Dane, Tim, jag, Jayce, Sarah och James

På fredagen så började vi morgonen med att kliva upp klockan fem på morgonen, för att åka till the Strand till 6:15, och uppträda där. Ni kan se uppträdandet och bilder på WWW.gridironinvasion.com och klicka på Galveston. Sedan fick vi vara med på radion och spela 'cheerleader hot potato'
Detta gjorde vi för en tävling, gridiron invasion, och priset är att en countrysångerska kommer och har konsert på skolan. Röstningen är tyvärr över nu, men hoppas att vi klarade av att vinna.
 
i helgen hände en del, på fredagen så fyllde Sarah år, så vi åkte till hennes mormor och åt middag, tårta och öppnade paket. Sedan åkte vi ca. 16 personer till Rainforest café och åt en volcano innan vi gick ner till stranden och hängde ett tag.
På lördagen var det BIKER RALLY!! Riktigt coolt med folk överallt och saker som hände hela tiden. Vi gick mest bara runt och kollade på alla saker, åt en del skräpmat och testade "'gator on a stick" (krokodil alltså)
 

Sedan på söndagen så åkte jag och Sarah till några kompisar som bodde utanför Texas city, där vi hoppade på en speedboat och åkte ut. Musiken på högsta volym och samma partylåtar om och om igen. Vet inte vad som är populärt hemma just nu, men här är "no type" i princip den enda låten som spelas.
Vi åkte med deras båt ut till deras andra båt- en stor yacht där deras föräldrar hade en mini-BBQ. Vi hämtade upp några fler personer och sedan åkte vi mest runt och sjöng halva dagen innan vi åkte till Whataburger och åt middag.
Hunter, blake, dylan, Sarah, jag, wyatt


Sedan gick veckan som vanligt, utom att på tisdagen så åkte jag, Sarah och Dylan (en av killarna från Texas City) och fick pedicures, och sedan åt vi på McDonalds innan vi åkte till Moody Gardens och gick runt ett tag.
På onsdagen så gjorde vi inte så mycket mer än att gå i skolan och sedan åka till Moody för att gå på youth group saken. (Fortfarande inte listat ut vad man ska kalla det)
På torsdagen så gick vi tidigt från skolan, redan efter 5th period, för att åka till Austin. Vi åkte hem och packade, och drog sen på starbucks där de hade 2 för 1 på alla holiday drinks. Nu är jag smått beroende av Peppermint Mocha, den är så god! Sedan satt vi fem timmar i en bil innan vi äntligen kom fram till Leander (en liten stad utanför Austin) och åkte och åt på en mexikansk restaurang.
 
 

På fredagen åkte vi till Ikea och kollade runt. Vi gick åt åt "Swedish meatballs" i restaurangen, och jag fick julmust <3
Vi hamnade i deras "Swedish food market" där vi smakade pepparkakor, lussebullar, knäckebröd och köpte glögg. Diane tog med sig ett exemplar av vartenda recept hon kunde hitta så ska bli kul att kanske baka något senare. Efter det åkte vi tvärs över gatan till JC penny och Ross, innan vi åkte tillbaks till huset och gjorde oss i ordning för rehearsal dinner.
Innan vi åkte tog Sarah med mig ner till deras "river" vilket var ganska avancerat i five inch heels men vi överlevde. Vi hade en liten photosession och sedan åkte vi in till Austin för middagen.
Helt ärligt så kommer jag ihåg tre namn av alla som var där, alltså hela sarahs släkt. Vi fick världens bästa BBQ, det var sjukt gott! Och de hade massor av sombreros och bandanas som dekoration.
 
 
 

 

Idag ska vi på själva bröllopet vilket blir kul att se... Sedan stannar vi i Austin tills på måndag, och åker tillbaks och går i skolan på tisdag.

Tror det var allt..
Alma
 
 
Sedan senaste inlägget har det hänt så otroligt mycket att jag inte kan fatta att det bara gått en vecka.

Skolan var lika kul som vanligt, fast med extra mycket cheerleading då jag var med i pep rallyt i fredags! Så jag lärde mig en stomping routine, ett cheer, och att vara base i stunts. (Alltså en av dem som kastar upp folk i luften)
I tisdags så frågade jag Mes. schweitzer om jag fick gå med i Student counsel, vilket var helt okej- så på onsdagen när vi hade panoramic picture så fick jag vara med. Alla var tvugna att ha en student counsel t-shirt, och här är min.
 
Efter skolan så åkte vi till ett gym och jag hade min första workout på flera månader! Sprang två Miles och körde lite annat, sen var jag och Sarah med på en del av ett zumbapass hennes mamma gick på. Den dagen hade jag fyra träningar, dance Class, cheer Class, musical rehearsal för danserna, och gymmet. 
 
Random selfie från My story
 
I torsdags efter skolan så träffade jag Larrian, Coltyn och Anthony i korridoren, så följde med dem till McDonalds och starbucks innan rehearsal. Under rehearsal tränade vi in en del av "you can't stop the beat" och det lät sjukt bra! Efteråt så frågade Larrian och jag och Tim ville följa med till MacShack där choir skulle ha karaoke night, och servera hela kvällen. Jag sjöng 'I see fire' och efteråt kom en sångcoach fram och ville ha med mig i en sånggrupp- en "glee club"- hon ska starta upp, så är ganska pepp på det! De frågade också om jag ville gå med i choir, men då måste jag byta bort student leadership och det vill jag inte riktigt. (Fast de ska till Japan,.. Så hade varit värt det!)
 
 
På fredagen hade vi 1. Culture event, så alla i franskaklassen skulle ta med något att äta (jag tog med chokladbollar, b'cuz jag är lat)
2. PEP RALLY! Som jag fick vara med i! Så sista timmen hade jag min cheer uniform på, och sedan fick vi stå framför scenen och helt enkelt vara cheerleaders!
Me and Sarah Becker pep ralley
 
3. Halloween party! Folk kom till vårt hus och vi tog massa foton, åt lite, och sen gick vi trick or treating! Vissa hus hade helt sjuka dekorationer, som ett hus hade sitt bord med godis dekorerat som en grill, och alla där hade blodiga kockuniformer, och när man kom dit sa de inte Happy Halloween utan "Welcome to Terminus!" (Alla som förstår det där är awesome!) ett hus hade dekorerat insidan av sitt garage, med UV ljus och massa annat, och hela vägen pratade jag med Om Harry Potter, Death note och massa annat med Taylor, Danny och några fler.
När vi kom tillbaka så kollade vi på skräckfilm, eller snarare prata, äta, kolla snapchat och äta godis med skräckfilm i bakgrunden.
Efter ett tag ville alla gå utomhus, men jag, Taylor och Danny stannade inne och kollade på Doctor Who.
Vi har bilder på allihopa, och inte bara den lilla gruppen på Squad-bilden, men har inte fått dem än.
me and Sarah (as Mario)
Me and Taylor
Our squad, lalo, Danny, chris, Taylor, kamryn, James, Eduardo, Jacob, Sarah, me and Morgan (glömde definitivt allas namn där så lycka till att lista ut vem som är vem)
Tim (som inte riktigt klädde ut sig...) och James (obviously som cookie monster)
Me and Tim stunting Sarah in our living Room.
Japp, allt är screenies från snapchat.
 
Idag gick vi upp klockan sex, och körde till Katy (staden, inte en person) för Sarahs pageant. Medan hon hade rehearsal så fick inte vi vara där, så Jag, Chesney och Mrs. Moore gick till En mall och shoppade. Efter ca två timmar var vi helt klara, så vi spenderade runt en timme på Rainforest café, gick några varv runt i shoppingcentret (som btw var huuge! Vi gick vilse flera gånger, de hade en arkad med någon slags version av tekoppar (...karusellen), och en karusell i deras food court)
Från Rainforest café, och me and Chesney som var ganska random i en butik.
 
 
Sedan åkte vi och kollade på deras pageant, som började två timmar sent.  Alla teens hade fitness, talent och formal+on stage question, medan alla Miss hade swimwear, talent, formal och en on stage question. Det där makes no sense för folk som inte vet vad något är så sorry. Sarah vann tyvärr inget, men det var verkligen en helt annan värld.
Sedan åkte vi hem, och drog förbi Buc-ee's på vägen. Nu är klockan halv två på natten, och imorgon ska jag till Jayce och chilla på dagen och försöka sova tidigt.
 
Kram
alma