De här inläggen lär bli ganska ointressanta när det inte är någon slags school spirit event eller liknande och allt är vardag, men nu händer det saker varje dag!
Sports wednesday, inte så intressant utom det att vårat balettprov började, med hela våran "bar-routine". Sedan satte jag mig på target och pluggade matte i någon timme med wifi.
Disney Day! Hade sett fram emot det hela veckan och det var jättekul att alla frågade saker som "vilken dalmatin är du?" Och "är du verkligen en cheerleader?!" hela dagen.
Vi tog några bilder på oss dalmatiner och en på hela cheergruppen (including vår coach, utklädd till Snövit)
I engelska hade vi ett surprise-mini-vocabulary-quiz, och Mr. Carpenter fortsätter säga att jag inte behöver prestera bra i hans klass- men också att jag var bättre på engelska än de flesta i klassen och tror att jag kommer skriva en bättre essay än flera andra där... Jag håller inte med, men man vet ju aldrig. Vi fortsatte Balettprovet med att gå in tre och tre för positions och terminology, hade också ett quiz i APWH, och ett prov i Algebra 2 Pre AP.
Senare gjorde vi Tie Dye med Mrs. Schweitzer vilket var ganska kul...
På fredagen var det ett peprally på skolan, med uppträdanden av Tornettes, våra Cheerleaders och Torwatch, för att sedan på kvällen ha ett football game! Ball high Tors mot Santa Fe, jag gick med cheertjejerna och och såg därför inte så mycket eftersom jag stod nedanför läktarna, men fick hjälpa till att kasta ut T-shirts och vattenflaskor varje Touchdown vårat lag gjorde (4st!).
Vi vann, vilket var helt otroligt!
Nu ska jag alldeles strax bli upphämtad av Misty för att ikväll grilla hos dem och sova över där.

Alma

 
Alla dalmatiner
 
Alla i cheer i sina disneykostymer
 
 
Cheertjejerna, plus en av småtjejerna som hängde med dem under hela gamet, i sina stuntgrupper
 
 

Börjar det här inlägget från Söndag morgon när vi åkte från huset vi hade partyt i, och åkte hem till Misty igen.
Vi åt Hot Pockets och sedan åkte vi till Martin och Jakobs fotbollsmatch (svensk fotboll, soccer) i Mistys Mustang, alltså en riktigt fräsig gul bil med svarta ränder, medan vi lyssnade på hög musik.
Väl framme var det sjukt varmt! Tror att jag drack fem flaskor isvatten medan vi var där, och Carlos hade köpt med sig lite mat från McDonalds också...
Martin och Jakobs lag vann med 11-1, och sen åkte vi hem till dem igen.
Jag och Misty kollade på bringing the house down (tror i alla fall att den hette så) medan de andra gjorde läxor och fixade med sånt.
På kvällen kom Carlos föräldrar på middag, och vi åt friterad kyckling (nope, inte trött på det än)
Sen var jag tvungen att åka hem för att sedan gå på skolan på Måndagen.
Det var början på Cheer Week, och temat var Maxi Monday, hade tyvärr inga kläder till det- men idag var det Tropical Tuesday, och det var jag med på!
Jag fick också en makeover av mina vänner i Dance class, så gick runt och kände mig helt annorlunda med keps och massa smink i trettio minuter innan lektionen var slut och vi var tvungna att "get in dress code" igen.

Här kommer några bilder, och uppdaterade även förra inlägget så att alla bilder funkar.

 
 
jag och Anna i Dance Class
Cheertjejerna på Maxi Monday
Tropical  Tuesday, ignorera att jag är knallröd i ansiktet
 
 
Hela den här veckan har gått sjukt fort! Trodde på allvar att det var tisdag när det redan var torsdag, så det är tur att man har samma klasser varje dag.
Vi har planerat lite inför homecoming, haft några prov och quizzes, och planerat cheer week som är nästa vecka.
I fredags hämtade min Area Rep Misty, hennes man och son upp mig och tog mig först till ett football game där deras utbytesstudent Martin från Tyskland var. Så vi hämtade upp honom också och drog sedan på Chili's och åt. (Där jag btw ägde ut Martin på något slags fotbollsspel)
Vi åkte därifrån vid midnatt ungefär, och åkte till deras hus. Vi träffade deras andra utbytesstudent från Danmark, Jakob, och vi badade i deras Hot Tub och pool, sedan grillade vi marshmallows till typ 2:00am.
På morgonen igår vaknade jag i Alex's rum i hans racerbilssäng runt halv åtta så var ganska trött mest hela dagen.
Misty var jättesnäll och gick upp och gjorde Cinnamon Rolls åt oss till frukost innan vi åkte till Orientationen.

Det var jättekul att träffa andra utbytesstudenter och hänga med dom ett tag, och sedan hänga med dem resten av kvällen också på Pool Partyt i Katy. Huset är verkligen drömhuset!! Högt i tak och pool, trappor som man ser i filmer, en bar, pool, huset ligger vid en liten sjö och i området finns bara jättestora och otroligt fina hus!
Har några bilder, men lägger upp flera så fort de kommit upp på våran facebooksida.