Förlåt för att jag inte skrivit på en evighet! Tiden går alldeles för fort, och hemresan kommer allt närmre, och det är så sjukt svårt att vara glad och ha det kul med alla vänner när jag vet att jag måste lämna dem. 
Jag har fått vänner här som jag känner bättre än folk jag känt hela mitt liv hemma. Jag känner mig hemma här, och oavsett vad alla här säger om skolan så trivs jag otroligt bra. 
 
Men sedan sist har vi mest bara fortsatt med skolan, vi har börjat andra terminen så har börjat i Speech-Class. Vi har kört på med alla danslektioner, och bara umgåtts med kompisar. 
Jag gjorde auditions för UIL i teater, men obviously kom jag inte med (eftersom jag aldrig spelat teater innan musikalen, så de skulle aldrig låta mig tävla). 
 
Jag har också börjat sjunga, och vi har startat en "glee club" några stycken. En sångcoach frågade oss på karaoke night någon månad sen, och i veckan träffades vi första gången. I april ska vi ha vårt första framträdande så nu är jag ganska pepp på det också.
 
Om någon har några frågor får ni sjukt gärna ställa dem, för jag kommer inte ens ihåg vad jag själv undrade om USA innan jag kom hit.
 
Så sorry för usel uppdatering, men även om jag inte gör så mycket har jag fullt upp, kommer oftast inte hem mer än en kvart efter skolan om ens det, och sedan kommer vi hem runt 10 varje skolkväll. Men jag lägger in bilderna vi tagit sedan sist så ni får se något ändå.
 
Hörs någon annan gång
 
 
 
Det börjar bli varmt här, så vi tog vår första tripp till poolen en dag
Sarah fick mig att ha på mig hennes Cowboyboots en dag...
Och ha en photoshoot utanför en restaurang
Åkte upp till Houston för att ha vår Mid Year Orientation, sjukt kul att träffa alla igen
Vi var tvungna att presentera vårt hemland, som tur var var jag inte ensam svensk, men men vi hade våra finska norska och danska vänner också
Gick på en basketmatch, mest för att Sarah är en cheerleader, men ändå
Det har också regnat en väldigt massor, och en dag var jag tvungen att vada i 50cm djupt vatten för att komma till bilen
hanging out with friends, Katie, Jacob, Sarah, Shannon, Sergii, me, Tim, and Kamryn 
 
Och sedan gick vi på en bilmässa i Houston, men det enda intressanta var Tims tävling mot Bree, photobomba så många som möjligt
 
 
 
Gott nytt år allihopa! 
Innan nyår åkte jag till The Galleria två dagar i rad. Det är Texas största mall, och världens topp 50 tror jag.  Ena dagen gick jag, Sarah, ethan, Kamryn, Shannon och Kaela, och dagen efter gick vi med Silvana och hennes mamma.
Sarah, Silvana och jag på skridskobanan inne i shoppimgcentret

På nyårsafton så hade jag och Sarah olika planer, så hon åkte till stranden för att grilla och skjuta fyrverkerier med vänner, medan jag åkte hem till en annan kompis med Tim, Larrian, James, sergii, John och Chesney, sedan kom Lauren och Jessay dit också.
Vi hade det otroligt kul, och jag fick till och med sova över där. På nyårsdagen åkte vi till IHOP för frukost, och sedan åkte jag hem för att ha familjetid och good fortune dinner på kvällen.
 Frukost på IHOP, jessay, Lauren, Tim, Larrian, Jag, Sergii, och sist James och John som fortfarande var trötta klockan 9 på nyårsdagen (heh, tror jag fick tre timmars sömn)


Sedan gick jag och såg Natt på museet en kväll, och kvällen efter gick vi på Iceland (en utställning av isskulpturer av Svampbob) och sedan på bio igen och såg Woman in Black. 
Sedan satt jag exakt hela söndagen och pluggade för att få mina projekt gjorda i tid till när skolan började igen. 
De flesta lektionerna var ganska chill, men bara att behöva vakna så pass tidigt och gå till skolan är deprimerande. 
Men nu är det bara två dagar kvar till helg, sen har vi långhelg snart igen!
Ethan, jag, CJ och Sarah på Iceland
 

I tisdags gick jag på dansen på kvällen, första gången och jag älskar det! Jag kände redan ganska många där, det var på en lagomt avancerad nivå (men de hade redan gjort i princip hela koreografin så det var omöjligt att komma ihåg allt). Så i juni ska vi ha uppvisning på operahuset, tror jag ska vara med i ca 6 nummer (opening, jazz, ballet, tap, contemporary, och closing... Kanske något mer) och vi beställer alla kostymer online, så kommer se riktigt snyggt ut om man jämför med hemma.
 

Det här citatet beskriver verkligen mitt liv och hur jag känner just nu- för en del av mig hör verkligen hemma här! Och även om jag vet att Sverige tekniskt sett är hemma så vill jag inte ens behöva tänka på att jag måste lämna allt här!

'Til next time,
Alma