Börjar bli en vana att skriva de här inläggen mitt i natten...
Fick ett paket hemifrån förra veckan, med godis från Sverige, och några presenter till värdfamiljen. Nu ska jag få alla att testa Djungelvrål och filma deras reaktioner!
Vi har börjat med att blocka i musikalen, alltså gå igenom varje scen, vart man går in, hur vi går in, vart man ska stå, hur man ska vara vänd, vart man ska titta, hur vi ska prata osv. Att spela min karaktär är ganska svårt, men hoppas det går bra.
 Dane, Tim, jag, Jayce, Sarah och James

På fredagen så började vi morgonen med att kliva upp klockan fem på morgonen, för att åka till the Strand till 6:15, och uppträda där. Ni kan se uppträdandet och bilder på WWW.gridironinvasion.com och klicka på Galveston. Sedan fick vi vara med på radion och spela 'cheerleader hot potato'
Detta gjorde vi för en tävling, gridiron invasion, och priset är att en countrysångerska kommer och har konsert på skolan. Röstningen är tyvärr över nu, men hoppas att vi klarade av att vinna.
 
i helgen hände en del, på fredagen så fyllde Sarah år, så vi åkte till hennes mormor och åt middag, tårta och öppnade paket. Sedan åkte vi ca. 16 personer till Rainforest café och åt en volcano innan vi gick ner till stranden och hängde ett tag.
På lördagen var det BIKER RALLY!! Riktigt coolt med folk överallt och saker som hände hela tiden. Vi gick mest bara runt och kollade på alla saker, åt en del skräpmat och testade "'gator on a stick" (krokodil alltså)
 

Sedan på söndagen så åkte jag och Sarah till några kompisar som bodde utanför Texas city, där vi hoppade på en speedboat och åkte ut. Musiken på högsta volym och samma partylåtar om och om igen. Vet inte vad som är populärt hemma just nu, men här är "no type" i princip den enda låten som spelas.
Vi åkte med deras båt ut till deras andra båt- en stor yacht där deras föräldrar hade en mini-BBQ. Vi hämtade upp några fler personer och sedan åkte vi mest runt och sjöng halva dagen innan vi åkte till Whataburger och åt middag.
Hunter, blake, dylan, Sarah, jag, wyatt


Sedan gick veckan som vanligt, utom att på tisdagen så åkte jag, Sarah och Dylan (en av killarna från Texas City) och fick pedicures, och sedan åt vi på McDonalds innan vi åkte till Moody Gardens och gick runt ett tag.
På onsdagen så gjorde vi inte så mycket mer än att gå i skolan och sedan åka till Moody för att gå på youth group saken. (Fortfarande inte listat ut vad man ska kalla det)
På torsdagen så gick vi tidigt från skolan, redan efter 5th period, för att åka till Austin. Vi åkte hem och packade, och drog sen på starbucks där de hade 2 för 1 på alla holiday drinks. Nu är jag smått beroende av Peppermint Mocha, den är så god! Sedan satt vi fem timmar i en bil innan vi äntligen kom fram till Leander (en liten stad utanför Austin) och åkte och åt på en mexikansk restaurang.
 
 

På fredagen åkte vi till Ikea och kollade runt. Vi gick åt åt "Swedish meatballs" i restaurangen, och jag fick julmust <3
Vi hamnade i deras "Swedish food market" där vi smakade pepparkakor, lussebullar, knäckebröd och köpte glögg. Diane tog med sig ett exemplar av vartenda recept hon kunde hitta så ska bli kul att kanske baka något senare. Efter det åkte vi tvärs över gatan till JC penny och Ross, innan vi åkte tillbaks till huset och gjorde oss i ordning för rehearsal dinner.
Innan vi åkte tog Sarah med mig ner till deras "river" vilket var ganska avancerat i five inch heels men vi överlevde. Vi hade en liten photosession och sedan åkte vi in till Austin för middagen.
Helt ärligt så kommer jag ihåg tre namn av alla som var där, alltså hela sarahs släkt. Vi fick världens bästa BBQ, det var sjukt gott! Och de hade massor av sombreros och bandanas som dekoration.
 
 
 

 

Idag ska vi på själva bröllopet vilket blir kul att se... Sedan stannar vi i Austin tills på måndag, och åker tillbaks och går i skolan på tisdag.

Tror det var allt..
Alma
 
 

Kommentera

Publiceras ej