Kan ju börja med att säga att basketmatchen för min del gick sämre än sämst, eftersom jag inte lärt mig mer än en av ramsorna, så jag mest stod där och försökte hänga med men såg antagligen väldigt awkward ut. I Halftime så uppträdde vi, och jag gjorde väldigt dåligt ifrån mig- igen. Men det var kul ändå så det spelar ingen roll.
 
På Lördagen var det Mardi Gras!! Vi samlades alla YFU utbytesstudenter, värdfamiljer och volontärer i Galveston för ett litet party. Vi åt mat (kanske lite för mycket), fixade våra beads (föreställ dig en liten flyttkartong full av beads, runt din midja. Ganska tungt men mest bara i vägen) och tog ungefär en miljon bilder. Jag träffade Martin igen, Kelin från sverige, Jakob, och en massa andra vänner.
Efter paraden så frågade vi om Jakob ville stanna kvar med oss, och vi hämtade upp sarahs kusin och några av våra vänner. Vi gick på det årliga Moore-mardi Gras partyt, med hela sarahs släkt och en massa mat och live musik. Efter ett tag så körde vi hem till Sarah istället, oss två, sarahs andra kusin Jason, Sergii, Katie och Jakob, sedan kom Tim, Lauren, Chesney och Jacob dit så vi åkte ner till stranden eftersom vi var för många där. Sedan körde vi runt till olika hotell och chillade, åkte förbi Whataburger och satte oss på the seawall för att äta.
 
På tisdagen så var det ju fettisdagen, vilket är sista dagen av mardi Gras, och vi blev inbjudna till Z krewes balkong på the strand. Vi kastade beads ett tag innan paraden började, då sprang vi ner och skrek på alla vi kände och fick ännu en gång massa beads. 
 
På onsdagen och torsdagen hade vi Cheerleading practice i Kemah, vilket är ca 40 minuter bort, så alla cheerleaders körde dit själva. På vägen hem åkte vi förbi Texas City och hämtade upp Wyatt och hans vän Cory, och vi körde till Texas City Dike och hängde runt ett tag innan vi åkte hem. 
På torsdagen hade vi karaokekväll på Zacks Mac Shack, så jag och Tim hängde runt där med massa kompisar och sjöng en del.  Senare på kvällen åkte jag, Sarah och Sergii till bion för att se, gissa..?, 50 shades of grey. 
 
Fredagen fick vi sovmorgon några timmar, och åkte förbi Whataburger påväg till skolan. Vi behövde nämligen inte vara där förrän 12, eftersom vår buss skulle gå då. Så vi satt ett antal timmar på en högst obekväm skolbuss (japp, en stereotypisk gul skolbuss) med ett stopp på Bucee's innan vi kom fram i San Antonio. Vi hade några problem med hotellet men så fort vi blev incheckade så promenerade vi till vår restaurang- Dick's last resort. För er som inte vet vad det är så är det meningen att personalen ska vara otrevliga mot en, och ge varje person en hatt med någon kommentar/skämt på (och vår cheercoach blev riktigt arg på vår servitör flera gånger eftersom skämten var "olämpliga för high schoolers") och vi hade servettkrig med de andra borden.
På kvällen hoppade vi i poolen, och eftersom vi är cheerleaders så gjorde vi en massa stunts i poolen. 
 
Idag på morgonen så hade vi hotellfrukost, med våfflor formade som Texas. Sedan gick vi till en gräsplätt och övade in våran rutin igen eftersom en tjej blev skadad i torsdags och kan inte vara med och tävla. 
sedan åkte vi till en Mall, där vi shoppade kanske lite för mycket.. Och sedan till Ripleys wax museum och Believe it or not (massa random fakta med vaxfigurer och sånt)till sist promenerade vi till restaurangen vi skulle äta på, mexikansk såklart. Och vi åt oss mätta på de gratis chipsen med salsa. Sedan tog vi spårvagnen tillbaks till hotellet och nu ska vi sova så vi kan vakna klockan 4!
 
Alma
 
yassine and me; purple Lord and Lady from Houston. Maira and Ferdinand; purple duke and duchesse from North Texas
Yfu Texas
Me and Kelin, swedes reunited In Texas
Fat Tuesday on Z krewe balcony
Pool time with Maddie, Samantha, me and Sarah
 
Stunting in the pool, Sarah's flying
Köpte nya kläder in the mall, tröjan säger Adjö btw, och en annan sa Stockholm, så Go Sverige
Samantha and me at the restaurant
 

Kommentera

Publiceras ej