De här inläggen lär bli ganska ointressanta när det inte är någon slags school spirit event eller liknande och allt är vardag, men nu händer det saker varje dag!
Sports wednesday, inte så intressant utom det att vårat balettprov började, med hela våran "bar-routine". Sedan satte jag mig på target och pluggade matte i någon timme med wifi.
Disney Day! Hade sett fram emot det hela veckan och det var jättekul att alla frågade saker som "vilken dalmatin är du?" Och "är du verkligen en cheerleader?!" hela dagen.
Vi tog några bilder på oss dalmatiner och en på hela cheergruppen (including vår coach, utklädd till Snövit)
I engelska hade vi ett surprise-mini-vocabulary-quiz, och Mr. Carpenter fortsätter säga att jag inte behöver prestera bra i hans klass- men också att jag var bättre på engelska än de flesta i klassen och tror att jag kommer skriva en bättre essay än flera andra där... Jag håller inte med, men man vet ju aldrig. Vi fortsatte Balettprovet med att gå in tre och tre för positions och terminology, hade också ett quiz i APWH, och ett prov i Algebra 2 Pre AP.
Senare gjorde vi Tie Dye med Mrs. Schweitzer vilket var ganska kul...
På fredagen var det ett peprally på skolan, med uppträdanden av Tornettes, våra Cheerleaders och Torwatch, för att sedan på kvällen ha ett football game! Ball high Tors mot Santa Fe, jag gick med cheertjejerna och och såg därför inte så mycket eftersom jag stod nedanför läktarna, men fick hjälpa till att kasta ut T-shirts och vattenflaskor varje Touchdown vårat lag gjorde (4st!).
Vi vann, vilket var helt otroligt!
Nu ska jag alldeles strax bli upphämtad av Misty för att ikväll grilla hos dem och sova över där.

Alma

 
Alla dalmatiner
 
Alla i cheer i sina disneykostymer
 
 
Cheertjejerna, plus en av småtjejerna som hängde med dem under hela gamet, i sina stuntgrupper